Maakbaarheid en zingeving in de natuur

06 juni 2019

Maakbaarheid, het woord duikt de laatste tijd steeds vaker op. Het lijkt alsof veel in het leven maakbaar is, of dat je zelf volledig verantwoordelijk bent voor het vormgeven van zijn, jouw of haar perfecte leven. Is dat echt zo? En wil je dat dat zo is? Heb je grip op je eigen realiteit? En als je zelf je leven gaat vormgeven en inrichten, welke elementen zijn dan voor jou van werkelijk belang?
Is je leven maakbaar? En als je niet gelukkig bent, ligt dat dan aan je zelf?

In de prachtige natuur in en rond Fort Giessen gaan we met deze en andere vragen actief aan de slag. Wat roept de omgeving in je wakker rondom het thema? Wat vind je in de natuur wat raakt aan jouw leven? Door zelf te ervaren en ook oog en oor te hebben voor de bevindingen van anderen kun je na afloop geïnspireerd en vol positieve energie naar huis!

Op 23 juni a.s. vindt een zingevingsactiviteit plaats in Fort Giessen met ‘Maakbaarheid’ als thema. Van 14.00 tot 16.00 ben je welkom. Bijdrage voor deelname: volwassenen €5,00 kinderen € 2,50

Er is ruimte voor ontmoeten, verdiepen, gesprek, doen, creëren en delen. Opgave en/of meer informatie: Hank Schuitmaker, hankschuitmaker@waarmaker.com, tel.: 06-22176847.

Terug naar nieuws overzicht

«
»