Wat geeft jouw dagen kleur?

18 oktober 2019

Wat geeft jouw dagen kleur? Wanneer kun jij kleur bekennen en wat doen diverse kleuren met jou? Op zondagmiddag 10 november wordt door groep ‘Zinnig’ een zingevingsactiviteit georganiseerd in Fort Giessen, van 14:00 tot 16:00 uur ben je welkom.
Er is ruimte voor ontmoeten, verdiepen, gesprek, doen, creëren en delen rondom het thema ‘kleur’. Opgave via zinnig7@gmail.com.
Bijdrage voor deelname: volwassenen €5,00. Kinderen doen gratis mee.

Kleur
We leven in een kleurige wereld. Een rijk kleurenpalet waar we allemaal deel van zijn. Maar hoe beleven we kleur? De ene kleur roept warmte op, de andere kleur verkoelt. Ook kunnen kleuren een symbolische betekenis hebben. Wat heb je nodig of wat gebruik je op welk moment? We maken kennis met mensen die in kleur hun stemming uitdrukken en kunnen hier zelf ook mee experimenteren.
Door zelf te ervaren en ook oog en oor te hebben voor de bevindingen van anderen kun je na afloop geïnspireerd en vol positieve energie naar huis!

Zinnig
Zinnig is een groep enthousiaste mensen, o.a. uit het Open Pastoraat in Gorinchem. Zij gaan op zoek naar verdieping en verbinding d.m.v. diverse activiteiten op wisselende locaties in Gorinchem en omstreken. Iedereen die aan wil sluiten is van harte welkom.
voor meer informatie: zinnig7@gmail.com / 06-22176847

Terug naar nieuws overzicht

«
»