Zorghuis Kedichem

21 december 2019

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Zorghuis Kedichem. Een huis wat aanvoelt als thuis, midden in een prachtig dorp aan de Linge. Onze doelstelling is om respijtzorg te verlenen en mantelzorgers te ontlasten. Maar we zijn ook een logeerhuis, voor iedereen die het nodig heeft, en tijdelijk even een plekje moet hebben. Wij draaien geheel op vrijwilligers, die het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin maken, en een welkome ongedwongen sfeer creëren.

Onze gasten zijn vaak mensen met beginnende dementie, waarvan de mantelzorger even ontlast moet worden, of die thuis vereenzamen. Maar ook mensen die even niet voor zichzelf kunnen zorgen vanwege bijvoorbeeld een breuk en extra hulp nodig hebben, en een omgeving waarin zij zich met bijvoorbeeld rollator of rolstoel moeten kunnen bewegen zijn bij ons van harte welkom!

Wij zijn nog op zoek naar gastvrouwen en heren. We bieden 24 uurszorg, dus we hebben diensten op allerlei momenten van de dag. U kunt natuurlijk zelf aangeven welke dagen en tijden u het beste uitkomen. We zijn een fijn team met zijn allen, met een hart voor onze gasten. Regelmatig hebben we leuke activiteiten met onze gasten, als samen eten, lekker iets bakken of een uitje of wandeling maken. Maar ook een spelletje of een goed gesprek. Er zijn voor de ander, is voor ons een uitgangspunt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijwilligerspositie bij ons, neem dan contact met ons op, we heten u van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Zorghuis Kedichem
Martine Visser(Coördinator)
Tel: 0183 745987
E m.visser@zorghuiskedichem.nl
www.zorghuiskedichem.nl

Terug naar nieuws overzicht

«
»