In deze dienst gaat voor de heer A. Meiresonne uit Den Haag

Thema van de dienst:
‘Wat is waarheid?’ vroeg Pilatus aan Jezus. De waarheid staat deze dagen onder druk. Wie moeten we geloven? Wat kunnen we nog geloven? En wie kunnen we nog vertrouwen? Het wantrouwen stijgt, de verwarring neemt toe. Hoe overbrug je tegenstellingen? Welke hogere waarden kunnen ons nog verbinden? En waar is de liefde in dit verhaal?

André Meiresonne is vrijzinnig voorganger en geestelijk verzorger.
‘Ooit ben ik opgeleid als bestuursjurist. Werkte in de communicatie en marketing. Daarna als trainer en coach. Behaalde de pre-master Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek en daarna de master Spiritual Care aan de Vrije Universiteit. Ik wilde mezelf en anderen beter leren kennen. Dat begint met luisteren. En jezelf durven laten zien. Sleutels bij het begeleiden van mensen met levensvragen. Ik spreek vaak mensen die zichzelf niet kerkelijk noemen, maar wel religieuze belangstelling of spirituele ervaringen hebben’.

De Harmonie biedt ruimte aan 20 gemeenteleden per dienst. Aanmelding en registratie van de aanwezigen is verplicht. Meld je aan bij: Welkom in de dienst.
Gemeentezang is niet mogelijk, wel kunnen de liederen door hooguit 4 zangers ten gehore worden gebracht.
Het gebruik van een mondkapje in de Harmonie wordt geadviseerd.
De dienst wordt uitgezonden om 10:00 uur en is te beluisteren via de Kerkomroep.